HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017AIS-Scanology focust op controleren, voorkomen en besparen

AIS-Scanology focust op controleren, voorkomen en besparen

De beurs Empack bestaat op 5 en 6 april 15 jaar en dat feestje wil AIS-Scanology zeker niet missen. Hun beursthema staat in het teken van het voorkomen en besparen door middel van barcode verfiërs, inline label inspectiesystemen en inline inspectie. Vol trots mag AIS-Scanology u mededelen dat het inline inspectiesysteem AIS VB-6 als innovatie is aangemerkt door de beursorganisatie in de sector food. AIS-Scanology zal deze dan ook prominent demonstreren op hun stand.

Door het controleren van de kwaliteit van uw barcodes, producten en verpakkingen, inline of offline, kunt u duizenden euro's besparen op bijvoorbeeld recalls, boetes en herproductie. AIS-Scanology kan u diverse oplossingen bieden, zoals inspectiesystemen voor barcodes, machine vision oplossingen, inline controlesystemen en training van personeel.

Op de stand toont AIS-Scanology dan ook de volgende inspectiesystemen: AIS VB-6 inline inspectiesysteem, Microscan label inspectiesysteem, barcode verificatie ISO 15415/15416 CEN/ANSI, Toshiba labelinspectie en label printers, Datalogic machine vision oplossingen en Datalogic barcode scan oplossingen.

Speciaal voor Empack komt AIS-Scanology met een winactie. Bezoek de stand, laat uw business kaartje achter en win een barcode controle consult. Dit houdt in dat AIS-Scanology bij u op bezoek komt en controleert dan de barcodes die binnen uw organisatie gebruikt worden op kwaliteit volgens de ISO CEN/ANSI normering. Daarvan ontvangt u een verslag en een advies en bent u op de hoogte van uw kwaliteit. Dat kan tenslotte ook veel geld besparen.

Empack Den Bosch 2017 – Stand E310A

Kijk voor meer informatie op www.scanology.nl.