HomeMachinesInspecterenAirscan van Ishida Europe detecteert lekken in MAP-verpakkingen

Airscan van Ishida Europe detecteert lekken in MAP-verpakkingen

Een van de belangrijkste oorzaken van retourneringen door supermarkten is een foutieve verpakking. Voor het Duitse M-Back heeft het Ishida Airscan lekdetectiesysteem een ​​hogere output opgeleverd en hun handmatige en intensieve proces voor batchbemonsterings geautomatiseerd.

Het Ishida Airscan lekdetectiesysteem voor het detecteren van lekken in MAP-verpakkingen heeft de kwaliteitscontroleprocedures aanzienlijk verbeterd en de arbeidskosten verlaagd voor een nieuw snackproduct van M-Back, dat wordt geproduceerd voor zuivelgigant Meggle.

De Ofen Schnecke is een klein bladerdeegproduct dat verkrijgbaar is in twee versies, gevuld met een combinatie van fetakaas en verse kruiden of spinazie. De broodjes, die voor consumptie in de oven moeten worden opgewarmd, worden verpakt in thermogevormde bakjes met elk twee of drie producten, met een vulgewicht van 180 g en 300 g.

“Vroeger deden we een visuele inspectie van kleinere batches”, zegt Marcel Schwebler, hoofd van de verpakkingsafdeling bij M-Back. “Dit proces was echter niet meer praktisch, omdat de output aanzienlijk was toegenomen. Daarom zochten we naar een volledig automatische kwaliteitscontrole die 100% betrouwbaar is.”

www.ishidaeurope.com