HomeNieuwsBedrijven en personenAiropack stelt toekomstige groei veilig na investering door Rabobank

Airopack stelt toekomstige groei veilig na investering door Rabobank

Airopack heeft bekend gemaakt dat Rabobank haar meerderheidsaandeelhouder is geworden na een investering in de groei-agenda van het bedrijf. De investering stelt Airopack in staat om haar duurzame en innovatieve verpakkingsoplossingen naar een breder publiek over de hele wereld te brengen. Met deze transactie heeft Airopack zijn balans verder kunnen versterken en een solide basis gelegd voor toekomstige groei. “Rabobank is al sinds jaar en dag supporter van Airopack en dankzij hun nieuwe toezeggingen kunnen we ons netwerk van internationale klanten blijven uitbreiden”, vertelt CEO Jean-Baptiste Lucas.

Airopack is het duurzame, vrijwel volledig plastic dispensersysteem dat puur door lucht wordt aangedreven. Er zijn geen gasdrijfgassen of chemicaliën – alleen een ingenieus ontworpen drukregelaar, aangedreven door zuiver schone lucht. Te gebruiken onder vrijwel elke hoek, 360 graden rond. De volledig transparante container is populair bij afnemers omdat ze hun product volledig kunnen presenteren aan hun eindgebruikers.

De Airopack-oplossing wordt gebruikt door 's werelds grootste merken, zoals Unilever, P&G, BoldKing, Detrapel, Wisely en DFNS, voor spray- en dispensertoepassingen, variërend van persoonlijke en huishoudelijke verzorging tot voedsel. Airopack produceert vanuit een hypermoderne productiefaciliteit in Waalwijk en heeft eigen afvulactiviteiten via haar dochteronderneming Airosolutions in Heist-op-den-Berg (België).

Rabobank is een van de grootste banken van Nederland, met een grote mondiale voetafdruk. De Rabobank staat al twee opeenvolgende jaren op de eerste plaats van 374 gediversifieerde banken door Sustainalytics, een toonaangevende wereldwijde aanbieder van ESG-onderzoek en ratings, en deelt de ambitie van Airopack om over te gaan naar een duurzamere wereld waarin zorg voor mens, natuur en klimaat hand in hand gaan. hand met groei en innovatie.

www.airopack.com