Home Vacatures AGF Recruitment zoekt Commercieel Directeur Agri Verpakkingen

AGF Recruitment zoekt Commercieel Directeur Agri Verpakkingen

Onze relatie is een entrepreneur in de (agri-)verpakkingsindustrie als het gaat om duurzaamheid en houdbaarheid verlengende verpakkingen en daardoor draagt het bedrijf bij aan een vermindering van uitval. Voor ieder specifiek product wordt een verpakking op maat gemaakt waarbij onder andere rekening wordt gehouden met de duur van het transport en de aard van het product. Een team van technici is constant bezig om oplossingen op maat te creëren voor een internationale klantenkring. De groei zit er in en dat vraagt meer overzicht en aandacht voor de resultaten van zowel het bedrijf als de klanten en daarom zijn wij op zoek naar een Commercieel Directeur Agri Verpakkingen (M/V).

Je geeft leiding aan het totale salesteam, nationaal en internationaal. Naast verkopers op het hoofdkantoor loopt de verkoop via agenten en eigen kantoren in het buitenland. Totaal ± 10 medewerkers. Zelf neem je ook een aantal grote key-accounts voor je rekening.
Je denkt na over nieuwe product-marktcombinaties en schrijft een plan om deze new business kansen beet te pakken. Hierin ga je ondernemend te werk en weet collega’s enthousiast te krijgen.

Bekijk vacature