Home Machines Etiketteren en printen Afinia biedt professionele etiketten voor grote verscheidenheid markten

Afinia biedt professionele etiketten voor grote verscheidenheid markten

De LT5C CMYK + Wit etikettenprinter van Afinia biedt professionele vijfkleuren etiketten voor een grote verscheidenheid aan markten. Of het nu gaat om duurzame etiketten, etiketten voor vriezer en koude opslag, levensmiddelen en dranken of huishoudelijke goederen – de Afinia LT5C kan het aan.

Een lage fuseertemperatuur geeft de LT5C ongeëvenaarde mediacompatibiliteit – vooral bij het omgaan met warmtegevoelige kunststoffen en films. Deze LED-gebaseerd technologie opent de deur naar een reeks substraten die andere labelprinters niet aan kunnen. Droge tonertechnologie geeft gebruikers de mogelijkheid om ongecoat materiaal te gebruiken.

Bij LabelPro vinden we de juiste printer voor uw applicatie. Vooral sterk in het vinden van speciale oplossingen, zoals 100% inspectie en volledig produceren van etiketten door middel van plotten of stansen. Bovendien hebben we een uitgebreid assortiment inkjet materialen van hoge kwaliteit, welke wij zelf voor u op maat stansen – ook voor de de kleinere hoeveelheden”, vertelt Peter Kennepohl van Labelpro.

www.labelpro.nl