HomeNieuwsBedrijven en personenAcorpack levert meerwaarde door verpakking op maat

Acorpack levert meerwaarde door verpakking op maat

acorpack

Acorpack is een verpakkingsbedrijf voor onder andere verse groenten en fruit. Gezien de nabijheid is er een vlotte coördinatie met de REO-veiling. Deze samenwerking zorgt voor een snelle afwerking en een marktgericht verpakken volledig volgens wens van de klant. Acorpack en de REO-veiling hebben een optimale samenwerking en creëren zo een meerwaarde voor de verhandelde groenten en fruit. “Door onze ligging in de nabijheid van de REO-veiling kunnen we héél kort op de bal spelen en dit is onze grote sterkte” , verduidelijkt Peter Deraeve, directielid van Acorpack.

Na het afklokken van de goederen brieft de veiling wat de koper heeft gekocht en welke verpakking hij wenst. Acorpack haalt de producten op aan de laadplaats en binnen een paar uur staan de groenten netjes verpakt aan de laadplaats voor de klant-koper, met etiket, voorzien van barcodes en labels, desnoods in de taal van het importland. Etiketteren, traceren, aanbrengen van barcodes en/of labels, ontwerpen van logo’s en prints, ze doen het allemaal bij Acorpack. Dit totale aanbod van verpakking garandeert een perfecte afwerking.

Dankzij zijn goed uitgerust machinepark en flexibele inzetbaarheid van losse medewerkers slaagt Acorpack erin vlot in te spelen op de wisselende vraag en aanbod van dag tot dag. “Versheid blijft onze hoofdtroef ”, aldus Peter Deraeve.

Flandria-gamma perfect afgewerkt product

Acorbel, een bedrijf dat verpakkingsdozen ontwikkelt en produceert, leunt aan bij Acorpack. Beide bedrijven vullen elkaar perfect aan. Acorbel beschikt continu over een grote voorraad dozen in alle groottes, specifiek voor Flandria-producten. Kopers die op de veiling Flandria kopen omdat ze overtuigd zijn van de kwaliteit van dit keurmerk, kunnen het hele gamma Flandria-producten in de gewenste kleinverpakking krijgen. Uiteraard voorzien we alleen Flandriaproducten van een Flandria-doos, logo en label, dit onder controle van de veiling. “ Alle groottes van dozen zijn mogelijk en de dozen zijn snel gevuld. Het grote voordeel is dat de Flandria-veiling te Roeselare Flandria-producten kan aanbieden in elke gewenste verpakking.”

Gepersonaliseerde service

Peter Deraeve toont een mooie kistenkaart voor Flandria-veldsla voor de export naar Duitsland. “ Deze lading Flandria-veldsla voor Duitsland krijgt kistenkaarten met informatie in het Duits. Kistenkaarten en etiketten drukken we dagelijks, desgewenst in de taal van het exportland, voorzien van het Flandria-logo, etiket van de klant, gewenste barcode, enz. Onze extra service bestaat erin de klant zoveel mogelijk uit handen te nemen en hem een verzorgd product aan te bieden volgens zijn wensen. Ons streefdoel is een sterk gepersonaliseerde service aan veilingkopers aanbieden. De eisen van de kopers zijn ons sterk vertrouwd. Kopers wensen vandaag hun product winkelklaar en zo leveren we. Onze bedrijfsvisie is: ‘Alles kan en we lossen alles op’. Ook milieuvriendelijke verpakkingstechnieken en het gebruik van recycleerbare verpakkingsmiddelen zijn een grote zorg voor Acorpack.”

Kijk voor meer informatie op www.acorpack.be.

Bron: Flandriamail