HomeMachinesAandrijven en besturenACD M260 handterminal van Parlando nu met grip en lichtgevend keypad

ACD M260 handterminal van Parlando nu met grip en lichtgevend keypad

parlando-2

Voor industriële toepassingen, waar de omgevingsfactoren bijzonder robuuste hardware vereisen heeft ACD de M260 handterminal in 2010 op de markt gebracht als opvolger voor de zeer succesvolle M250. ACD kondigt een tweetal nieuwe features aan voor deze mobile terminal.

parlando-logoVanaf heden is de beproefde M260 n.l. verkrijgbaar met een pistolgrip voor scan intensieve taken. Daarnaast kan de M260 uitgerust worden met een lichtgevend keypad. 

De M260 voldoet aan alle eisen die tegenwoordig aan moderne mobiles gesteld worden en heeft daarnaast nog een aantal innovatieve eigenschappen en een optimaal beschermde behuizing.

Het ergonomische design voorkomt vermoeidheidsverschijnselen. Het toetsenbord met 10 functie toetsen is gebruiksvriendelijk en aan te passen aan de wensen van de gebruiker.

Optioneel kan een Long-Range of 2D scanner geïntegreerd worden. De M260 scant alle bekende barcodes en geeft een zichtbaar en hoorbaar signaal als feedback. Het gebruik van een RFiD module behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

parlando-1

Empack Den Bosch 2011 – Stand I1018

Kijk voor meer informatie op www.parlando.nl.