HomeMachinesEtiketteren en printenAccraply brengt beschermende sleeves aan op injectieflacons

Accraply brengt beschermende sleeves aan op injectieflacons

Accraply Safeguard is een complete, geautomatiseerde en valideerbare oplossing voor bescherming van injectieflacons voor de farmaceutische en biofarmaceutische industrie. “Door het aanbrengen van een beschermende PET of PVC sleeves beperkt u de kans op breuk door impact op de flacon te verkleinen en, in het geval van een breuk, de flaconinhoud en glasfragmenten in te kapselen. Onze systemen zijn geschikt voor het aanbrengen sleeves op vials (injectieflacons), headspace flacons en standaard schroefflacons”, aldus Eric Treffers van Opti-Pack.

Etikettering en sleeven van farmaceutische producten kan moeilijk zijn vanwege de strenge eisen op het gebied van compliance en validatie. “Dat maakt het essentieel voor bedrijven om verstandig hun partners voor productieapparatuur te kiezen. Onze diepgaande ervaring en technische expertise zullen de optimale farmaceutische etiketteringsoplossing bieden voor de behoeften van uw bedrijf, of u nu flacons, flessen, spuiten, ampullen, kartonnen dozen of een meer uitdagende verpakking etiketteert. Onze farmaceutische etikettering kan elke toepassing aan, van boven naar beneden, van voren naar achteren en omhullende etikettering.”

De experts van Accraply hebben een lange geschiedenis van samenwerking met farmaceutische bedrijven om ervoor te zorgen dat aan alle vereisten wordt voldaan, terwijl ze ook “fail-save”, hoogwaardige farmaceutische etiketteer- en sleevemachines leveren met een zeer hoge nauwkeurigheid. “Dankzij onze decennialange validatie-ervaring kunnen we samenwerken met de behoeften van uw bedrijf om de optimale decoratieoplossing te vinden voor zelfs de meest complexe label- en/of sleevetoepassingen en validatiesystemen. We hebben ook de stappen genomen om ervoor te zorgen dat we voldoen aan FDA 21 CFA Part 11, dus u weet dat u ons kunt vertrouwen.”

www.optipack.nl