Home Machines Niet-primair verpakken Abracad Technoworks ontwerpt en fabriceert 'speciality' machines

Abracad Technoworks ontwerpt en fabriceert ‘speciality' machines

Abracad Technoworks is een machinebouwer die zich met name richt op de voedingsmiddelenindustrie. Het in 1997 opgerichte bedrijf is daarnaast gespecialiseerd in engineering en het geven van klantgericht advies. Het assortiment bestaat vooral uit interne transport- en verwerkingssystemen.

Het bedrijf van eigenaar Egbert Nillesen ontwerpt en fabriceert machines voor de verwerking van vis, vlees, AGF en zelfs snoepgoed. “Onze specialisatie is het verpakken van producten. Wij willen verpakkingen op een hoger niveau brengen. In het kort leveren wij de techniek, de apparaten en de software om bijvoorbeeld de maaltijdsalades die je in de winkel ziet, samen te stellen en te verpakken”, zegt Egbert Nillesen in een artikel op de website AGF.nl.

Het blijft echter niet bij het verpakken. Abracad Technoworks zorgt er ook voor dat de ingrediënten in de juiste samenstelling aan het beoogde pakket worden toegevoegd. “Wij worden toch wel gezien als toonaangevend. De' specialty' machines die we maken zijn helemaal op maat gemaakt en dat doen er niet veel. In principe komt een klant komt naar ons toe en zegt: dit is mijn product en dat wil ik graag in dat-en-dat bakje krijgen. Speciaal voor die ene klant ontwerpen wij dan een machine die dat automatisch doet”, zegt Egbert Nillesen in het artikel.

Kijk voor meer informatie op www.abracad.nl of klik hier om het volledige artikel te lezen.

Bron: AGF.nl