HomeNieuwsAardappelverpakker Quik Hedel blijft Affeldt en LC Machinery trouw

Aardappelverpakker Quik Hedel blijft Affeldt en LC Machinery trouw

lcmachinery-quik

Quik Hedel is al meer dan 75 jaar een betrouwbare aardappelgroothandel. Naast hoge eisen aan hun aardappelen stelt Quik ook hoge eisen aan haar machinepark. Daarom wordt er al ruim vijftien jaar verpakt met door LC Machinery uit Nieuwerkerk a/d IJssel geleverde computerwegers en verpakkers van het Duitse Affeldt.

lcmachinery-logoOmdat Quik op zoek was naar capaciteitsuitbreiding, werd er recentelijk gekozen om een van de wegers te vervangen voor een weger met een hogere capaciteit. LC Machinery is trots te melden dat Quik hiervoor wederom heeft gekozen voor een nieuwe Affeldt computerweger. Het betreft een 14-cellige weger van het type AVN 170-CW14EV. Peter Quik is zeer te spreken over de nieuwe machine. “Onze oude machine draaide ruim 15 jaar lang 12 tot 16 uur per dag zonder noemenswaardige problemen. Na bezichtiging van de nieuwe machine in de showroom van LC Machinery was de keuze snel gemaakt”, aldus Peter Quik.

LC Machinery is al meer dan dertig jaar de exclusieve partner van Affeldt Maschinenbau GmbH in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Affeldt ontwikkelt en produceert computerwegers, netclippers en vorm-, vul- en sluitmachines voor zakken.

Voor meer informatie:
Chris de Krom
LC Machinery
Hoogeveenenweg 150
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel
T (0180) 39 37 30
www.lc-machinery.nl
info@lc-machinery.nl