HomeNieuwsBedrijven en personenA-ware neemt kaasverpakker FreshSupport over

A-ware neemt kaasverpakker FreshSupport over

freshsupport-logoA-ware en FreshSupport gaan vanaf  16 april  samen verder. Sinds 2003 werkten de twee bedrijven al samen. Dat heeft geleid tot de overname door A-ware. “FreshSupport is een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van verpakken van met name kaas. Binnen ons full service concept vormt het een logische aanvulling. Dat we al jarenlang buren zijn en elkaar goed kennen, maakt het samengaan een stuk eenvoudiger”, zegt Adriaan Vis, algemeen directeur A-ware Holding. “Wij zien het samengaan als een nieuwe kans voor FreshSupport om zich verder te ontwikkelen”, stelt Johan Koppenol, algemeen directeur FreshSupport.

FreshSupport

Begin 1999 verzelfstandigde FreshSupport zich middels een management buy-out onder leiding van Johan Koppenol. In 2003 vestigde het bedrijf zich in Zeewolde met als doel strategische samenwerking en bundeling van activiteiten.

A-ware

Een toonaangevende en dienstverlenende organisatie die zorgt voor de warehousing en logistics van foodproducten onder geconditioneerde omstandigheden.