HomeThema'sEmpack Den Bosch 201112Pack toont stap voor stap uitbouwbare afvullijn op Empack

12Pack toont stap voor stap uitbouwbare afvullijn op Empack

12pack-empack

Op Empack 2011 zal 12Pack onder andere een tweekops vulmachine demonstreren uit het ‘Modulaire bouwsteen afvullijn concept'. Deze afvulmachine is stap-voor-stap met vele modules uit te bouwen van een semi-automatische afvulmachine tot een volautomatische afvul-, sluit-, seal- en etiketteerlijn.

12pack-logoDe afvulmachine laat zich eenvoudig uitrusten voor het afvullen van sterk schuimende producten tot zeer zwaar pasteuze producten. Door de robuuste SS316 opbouw van de machine is deze ontwikkeld voor alle toepassingen binnen de voedingsmiddelen, farmaceutische en chemische industrie. De afvulmachines zijn leverbaar vanaf 3ml tot 5.000 ml (tot 25.000 ml met meerslagenteller). Het systeem is modulair uitbreidbaar van 1 tot 4 kopsmachine.

Tevens tonen wij een stap-voor-stap uitbreidbare doppensluitmachine uit het ‘Modulaire bouwsteen afvullijn concept'. Deze doppensluitmachine is leverbaar van handsluiter – semi-automatische doppensluiter tot volautomatische doppensluitmachine, incl. doppensorteer- en toevoersysteem. Uiteraard eveneens stap voor stap uitbreidbaar en dit tegen uitermate lage extra investeringskosten. Op de beurs verbazen wij u graag met de uitermate aantrekkelijke prijs voor de door u gewenste configuratie.

Uiteraard informeren wij u ook graag over andere afvulmogelijkheden uit ons uitgebreide leveringsprogramma voor o.a. hoge snelheidsafvul- en sluitlijnen voor vloeistoffen tot 150 stuks/min, afvulmachines voor poeders/granulaten, afzaklijnen voor ventiel- en openmondzakken (5 – 25 kg), gravimetrische afvul- en sluitlijnen voor vloeistoffen/emulsies voor bulkproducten 10 – 1.500 kg.

Empack Den Bosch 2011 – Stand C1001

Kijk vooor meer informatie op www.12pack.nl en/of www.afvulmachines.eu.