HomeNieuwsBeurzen en evenementen"12.500 bezoekers Industriële week geïnteresseerd in Macropak"

“12.500 bezoekers Industriële week geïnteresseerd in Macropak”

macropak-logoHet aantal bezoekers van de Industriële Week, met ruim 700 exposanten verspreid over 25.000 m2 beursvloer, bedroeg volgens beursorganisator VNU Exhibitions ruim 23.000 en meer dan de helft (55%) van deze bezoekers liet volgens de beursorganisator weten geïnteresseerd te zijn in de beurs Macropak. Twee derde van de bezoekers van Macropak heeft volgens VNU Exhibitions aangegeven ook de volgende editie bezoeken.

Fit for the Future

De afgelopen editie van de beurs Macropak is volgens VNU Exhibitions het bewijs dat het beursthema ‘Fit for the Future' leeft in de verpakkingsindustrie. Met het succes van het seminarprogramma en het brede aanbod exposanten werd, zo concludeert de beursorganisator, bewezen dat bedrijven op zoek zijn naar nieuwe technologieën en toepassingen. Project manager Marc Klumper is blij dat de beurs deze toegevoegde waarde kon leveren aan bezoekers. “Er is weer groeiperspectief in de industrie en er wordt gezocht naar nieuwe wegen. Bedrijven zijn nieuwsgierig naar wat er speelt en op Macropak waren veel van deze antwoorden en thema’s te vinden. Kortom, als je ‘Fit for the Future’ wilde zijn moest je Macropak bezoeken”, aldus Marc Klumper.

Groeibranches binnen verpakkingsindustrie

Marc Klumper concludeert dat na de dip van de afgelopen jaren er weer aan groei wordt gedacht. “Verpakkingslijnen blijft het hart van de beurs, maar je ziet dat er enkele groeibranches zijn in de verpakkingsindustrie. Voor de aankomende editie willen we dat deze branches, zoals ontwerpen, design, copackaging en bioverpakkingen, sterk zijn vertegenwoordigd op de beurs. Deze nieuwe thema’s kregen al de nodige aandacht in het nieuwe seminarprogramma dat in samenwerking met NVC werd georganiseerd. We kijken er naar uit om de aankomende editie deze toegevoegde waarde opnieuw te leveren”, aldus Marc Klumper.

Industriële Week

industriele-week-2010-logoVan 5 tot en met 8 oktober vonden tijdens de Industriële Week 2010 in Jaarbeurs Utrecht vier vakbeurzen voor de industrie plaats: Aandrijftechniek, Industrial Processing, Industry & Automation en Macropak. De Industriële Week werd voor het eerst georganiseerd onder één overkoepelend thema ‘Fit for the Future, we know how!’. Dit thema toont volgens VNU Exhibitions aan dat de Industriële Week klaar is voor de toekomst. Centraal stonden de vijf subthema’s energie, milieu, partnership, innovatie en veiligheid. De volgende editie van de Industriële Week vindt van 2 oktober tot en met 5 oktober 2012 plaats.

Fotoreportage en thema

Bekijk ook onze fotoreportage (100+ foto's) van Macropak en ons thema over Macropak met daarin al het nieuws dat we in aanloop naar de beurs hebben gepubliceerd over exposanten en de noviteiten en producten die zij op Macropak toonden.

Kijk voor meer informatie op www.macropak.nl.