Home Leveranciers Martin de Jong Packaging

Martin de Jong Packaging

Martin de Jong Packaging is ruim 25 jaar actief als verkoopkantoor van flexibele verpakkingen, voornamelijk voor de Benelux markt. We werken voor verschillende vooraanstaande Europese fabrikanten. Hierbij combineren wij onze jarenlange technische ervaring en ‘know-how’ met een prettige service; ons professionele team staat dagelijks paraat om hulp te bieden bij al uw vragen en wensen.

Onze producten worden ingezet in vele sectoren, met name in de foodsector, maar ook in de farma- en thermoformindustrie. Ons productenpakket is een van de breedste in de huidige markt, en blijft continu in ontwikkeling. Omdat wij voor verschillende fabrieken werken, beschikken wij al over de benodigde relaties om een totaalconcept te bieden; u kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een yoghurtbeker, waarbij een bijpassende seal en drukdeksel aangeboden wordt.

Martin de Jong Packaging wil meer zijn dan een reguliere leverancier. Onze werkwijze kenmerkt zich door oplossingsgericht denken en een nauwe samenwerking met onze partners en klanten, waarbij de ontwikkeling van een klantspecifiek verpakkingsconcept altijd voorop staat.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden?
Martin de Jong Packaging – Solutions in Packaging

Meer informatie:

Martin de Jong Packaging
Schubertstraat 34
1077 GT Amsterdam
T +31 (0)20 673 87 77
www.martindejongpackaging.nl
info@dejongagencies.nl