DS Smith

DS Smith is een toonaangevende Europese verpakkingsonderneming die klantspecifiek produceert met de nadruk op geavanceerd design en lokale service dichtbij de klant. Dankzij een assortiment dat transportverpakkingen, consumentenverpakkingen, displays en promotieverpakkingen, beschermende verpakkingen op maat en industriële verpakkingen omvat, voldoet DS Smith aan alle markteisen.

Wij werken wereldwijd nauw samen met gebruikers van verpakkingen om voortdurend innovatie te brengen, zodat de producten van onze klanten beter presteren en minder kosten. We helpen niet alleen bij het ontwikkelen van verpakkingen om meer omzet in de winkels te generen, maar we doen dat ook om onze klanten de meest doeltreffende leveringscyclus te bieden.

Het grote assortiment producten van DS Smith omvat verpakkingen voor de kleinhandel, transitverpakkingen, dozen voor consumenten, bedrukte verpakkingen in golfkarton voor geschenken en POS-toepassingen, en industriële producten voor intensief gebruik. Ons internationale netwerk van productievestigingen bedient duizenden klanten en produceert meer dan 10 miljard dozen per jaar.

MEER INFORMATIE

www.dssmith-packaging.nl