Branding by Banding

Branding by Banding is een innovatief en toekomstgericht labeling concept van Bandall en Speciaaldrukkerij Max. Aarts. Het banderolleerconcept biedt veel meerwaarde als het gaat om “branding”, waarmee de pakkans uit het supermarktschap wordt verhoogd. Daarnaast biedt een banderol alle ruimte voor additionele informatie, zoals productinformatie, barcodes, herkomstgegevens, etc. Doordat we gezamenlijk alle druk- én banderolleertechnieken in huis hebben, komen we altijd tot de juiste Branding by Banding oplossing.

Max. Aarts is als duurzame UV Flexo-rotatiedrukkerij marktleider op het gebied van bedrukt banderolleermateriaal. Het bedrijf is FSC en BRC High Hygiëne Risk, Grade AA, ISO 9001 gecertificeerd. Bandall is op zijn beurt wereldmarktleider als het gaat om bandrolleeroplossingen in de voedingsmiddelenindustrie. De machines variëren van stand alone machines tot tal van volautomatische (maatwerk)toepassingen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en beperking van milieubelasting staan bij beide partners voorop.

Dankzij een wereldwijd vertakt distributeursnetwerk is Branding by Banding intussen in alle hoeken van de wereld succesvol. In samenwerking met de Optimum Group waar Max. Aarts deel vanuit maakt, heeft Branding by Banding nu ook een zelfstandige productiefaciliteit, onder de naam Optimum Group Printing LLC, in Noord Amerika.

MEER INFORMATIE

www.brandingbybanding.com
info@brandingbybanding.com
+31 (0) 85 27 35 840