HomeFoto van de dagEasyfairs blikt terug op een geslaagde lancering van Empack in Gent

Easyfairs blikt terug op een geslaagde lancering van Empack in Gent

Op 13, 14 en 15 september verwelkomde Easyfairs voor het eerst in Flanders Expo Gent de volledige supply chain. “Dit dankzij de co-locatie van drie events die tegelijkertijd plaatsvonden: Transport & Logistics, Empack en Logistic & Industrial Build. De meer dan 250 exposanten en partners, bijna 7.500 professionals (incl. standpersoneel), 47 keynote sprekers en 32 conferenties maakten van deze eerste lancering een succes”, aldus Easyfairs in een persbericht.

“Met een succesvolle opening tijdens het Business@Breakfast door burgemeester Mathias De Clercq en havenschepen Sophie Bracke was de toon van de eerste beursdag gezet. In totaal vonden zo’n 764 bezoekers de weg naar de conferentieruimtes op Transport & Logistics, Empack en Logistic & Industrial Build. Bedankt aan de 47 verschillende sectorspecialisten uit de logistieke en verpakkingssector om opnieuw trending topics aan te snijden die de bezoekers inspireerden.”

Als kers op de taart was er de gezamenlijke netwerkdrink voor de exposanten en bezoekers van Transport & Logistics, Empack en Logistic & Industrial Build. “Een extra troef dus om bezoekers en exposanten doelgericht met elkaar in contact te brengen. Want drie events die gelijktijdig plaatsvinden, bieden drie keer zoveel opportuniteiten”, aldus Easyfairs.

www.empack.be