HomeMachinesPrimair verpakkenUltrapak demonstreert nieuwe compacte dieptrekmachine Sealpac PRO

Ultrapak demonstreert nieuwe compacte dieptrekmachine Sealpac PRO

Ultrapak demonstreerde op Empack in Evenementenhal Gorinchem technologisch hoogwaardige verpakkingsmachines en systemen voor de foodindustrie, de nieuwste Amax traysealer en een dieptrekmachine van Sealpac, metaaldetectie en een checkweger van Fortress. Men praatte u graag bij over de nieuwste Ultravac vacuümverpakkingsmachines en een Vision-systeem waarmee elk aspect van uw product of verpakking wordt gecheckt. Verder werden de nieuwste verpakkingsconcepten op onze stand gepresenteerd, waaronder de nieuwste FlatMap.

U zag een volledig automatische, servo-aangedreven Sealpac Amax traysealer, uitgerust voor de onder andere Flatskin verpakking. Deze skinverpakking is voor veel foodproducten geschikt en realiseert een reductie van het materiaalgebruik tot wel 70%. Het unieke snelwisselsysteem van Sealpac zorgt ervoor dat er snel een formaatdeel gewisseld kan worden voor verschillende verpakkingen op dezelfde machines zoals verpakken onder MAP, Trayskin en EasyLid. Voor het automatisch verpakken van levensmiddelen maar ook voor farmaceutische- en medische producten heeft Ultrapak een passende oplossing.

Onze metaaldetectoren, controlewegers en overige add-to-line en end-of-line systemen sluiten naadloos aan op onze verpakkingsmachines. De metaaldetector is te combineren met een controleweger, voorzien van uitwerpsystemen, toepasbaar als de pusher of klapband. Met een bandsnelheid tot 90 meter/minuut is een hoge output mogelijk.

Ultravac is toonaangevend in het produceren van vacuümbandmachines alsook krimp- en droogtunnels voor de voedingsindustrie. Ultrapak gaf verder een overzicht van inspirerende en innovatieve verpakkingen die veelal in de supermarkt te vinden zijn.

www.ultrapak.nl