HomeMachinesPrimair verpakkenPluimvee- en vleesverwerker kiest voor oplossingen van Ulma Packaging

Pluimvee- en vleesverwerker kiest voor oplossingen van Ulma Packaging

Vossko is een in Noord-Duitsland gevestigd bedrijf dat verwerkte producten van pluimvee en vlees verkoopt via onder andere retail en foodservice. Het bedrijf exploiteert sinds 2004 een tweede fabriek in Brazilië en heeft Ulma Packaging gekozen als partner om verpakkings- en verpakkingsoplossingen voor de fabrieken te ontwikkelen.

Inmiddels heeft Vossko meer dan een dozijn verticale verpakkingsmachines in gebruik heeft, maar het bedrijf begon pas in 2017 onderzoek te doen naar de markt voor verticale vorm-, vul- en sluitmachines. De oudste machines stonden op het punt te worden vervangen en extra machines nodig waren voor de geplande toename van de productie. Het doel was om de nieuwste technologie op de markt te vinden en de komende jaren voortdurend te investeren.

Duitsland is een van de meest concurrerende markten ter wereld voor bijna elk type verpakkingsmachine, maar Vossko koos Ulma Packaging boven andere machines en leveranciers. Deze beslissing is gedeeltelijk te danken aan bepaalde factoren, waardoor Ulma Packaging naar eigen zeggen een van de toonaangevende bedrijven in de verpakkingssector is geworden.

www.ulmapackaging.nl