HomeNieuwsVerpakkingenThe Box laat laatste ontwikkelingen op gebied van blikverpakkingen zien

The Box laat laatste ontwikkelingen op gebied van blikverpakkingen zien

Evenals voorgaande jaren is The Box ook dit jaar aanwezig op verpakkingsbeurs FachPack. De beurs vindt op 24, 25 en 25 september plaats in het Duitse Nürnberg en belooft, net als voorgaande jaren, weer een spektakel te worden. FachPack is één van de grootste verpakkingsbeurzen ter wereld en trekt 45.000 bezoekers uit meer dan 90 landen.

Bezoekers werkzaam in onder andere de food-, farmaceutische-, medische-, chemische- en de autoindustrie kunnen hun hart ophalen bij 1.600 verschillende standhouders. Alle facetten van de verpakkingsindustrie zijn vertegenwoordigd; van de laatste trends uit de verpakkingswereld, verschillende verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines tot afwerkingstechnologieën en logistiek.

Op haar veertigste verjaardag is het thema van deze FachPack ‘Environmentally Friendly Packaging'. “Verwacht dus veel nieuwe, innoverende voorbeelden van duurzame verpakkingsoplossingen. The Box draagt uiteraard ook zijn steentje bij en laat graag zien wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van blikverpakkingen. Mocht u ons komen bezoeken, dan vertellen wij u graag meer over de marketingkracht en duurzaamheid van onze blikken en aluminium verpakkingen.”

www.thebox-blikken.nl