HomeThema'sEmpack Den Bosch 2019VWS Nederland toont opvolger van succesvolle printer voor labels

VWS Nederland toont opvolger van succesvolle printer voor labels

VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, nodigt bezoekers van Empack in Den Bosch van harte uit een bezoek aan haar stand 1.C106 te brengen. Hier toont het bedrijf de volautomatische barcodelabelprinter LP500, opvolger van de succesvolle LP400. Ook presenteert VWS Nederland op Empack haar ‘Octopus Family’, bestaande uit de Octopus One, Octopus Max en Octopus Ace.

Met de volautomatische barcodelabelprinter LP500 voor het in lijn bedrukken en aanbrengen van thermische etiketten op consumentenverpakkingen, dozen, fusten en dergelijke bent u klaar voor de toekomst. De printer is uitgevoerd met een LCD touchscreen kleurendisplay voor eenvoudige intuïtieve bediening en koppeling aan bovenliggende systemen of randapparatuur is mogelijk middels de diverse voorhanden zijnde interfaces. Met een printresolutie van 300 dpi en een printsnelheid tot 300 mm/s en een etiketafgifte door middel van een geavanceerd afblaassysteem is de printer geschikt voor vele toepassingen in food en non food.

Met de ‘Octopus Family’ biedt VWS Nederland het juiste systeem voor de betreffende toepassing. Van handmatig wegen en etiketteren met de Octopus One, tot volautomatisch wegen, etiketteren en controlewegen met de Octopus Max. De Octopus Ace biedt uitgebreide mogelijkheden voor volautomatisch wegen en etiketteren, controlewegen, e-merk registratie, Auto Product Guide en Auto Positioning System voor bovenprinter(s).

De labels van de systemen kunnen worden opgemaakt met Nexus. Deze uitgebreide software voorziet in onder andere BIS (background Image Support) voor het eenvoudig ontwerpen van etiketten, diverse editing tools, volledig Windows True Type Fonts, afdruk ingrediëntendeclaraties en voedingswaardentabellen. Voor het koppelen van de diverse systemen is Cortex-software ontwikkeld. Dit pakket voorziet in het centraal aansturen van de ‘Octopus Family’ weeg-etiketteersystemen. Indien er meerdere printers gekoppeld moeten worden is Hub-software, een uitgebreid pakket voor centrale aansturing tot 128 printers, ontwikkeld.

www.vwsnederland.nl