Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun naakte producten door NOMI Co-Packing te laten verpakken. Met deze groei in het verpakken van naakt product wordt ook het belang van voedselveiligheid en kwaliteitszorg nog groter. Daarom investeert NOMI Co-Packing in een nieuw systeem van pathogenenmonitoring, zodat de producten op dezelfde zorgvuldige manier worden behandeld als in de fabriek waarin ze worden geproduceerd.
Uiteraard is kwaliteit en voedselveiligheid al sinds de oprichting een belangrijk speerpunt van NOMI Co-Packing. NOMI Co-Packing is al jarenlang BRC-gecertificeerd voor de verwerking van open product. De nieuwe pathogenenmonitoring is een aanvullende maatregel, die mede is ingegeven door de wensen en eisen van de klanten van NOMI Co-Packing.
De monitoring vindt sinds juli plaats en houdt in dat NOMI Co-Packing wekelijks stalen neemt van de lucht en de werkomgeving, die door een onafhankelijk laboratorium worden getest op pathogenen en hygiëne-indicatoren. De monitoring helpt NOMI Co-Packing een vinger aan de pols te houden van haar schoonmaak- en hygiëneprocedures en zorgt er voor dat het altijd onder hygiënische omstandigheden de producten verpakt. Overigens heeft de monitoring tot nu toe enkel goede resultaten opgeleverd. U kunt uw naakte producten dus met een gerust hart door NOMI Co-Packing laten verpakken.
Kijk voor meer informatie op www.nomi.nl.www.nomi.nl.