De heer Levi, Directeur Commercie van Albert Heijn, heeft op dinsdag 26 november de nieuwe locatie van A-ware Bouter Cheese aan de Kuipersweg in Woerden officieel geopend. Deze locatie is speciaal ingericht voor de productie van tapas en borrelhapjes. Vanaf 1990 is A-ware Bouter Cheese de partner voor het rijpen en verpakken van kaas voor Albert Heijn. Met de productie van tapas en borrelhapjes breidt dit familiebedrijf haar samenwerking met Albert Heijn verder uit.
Van salades tot tapas, olijven, dips en spreads, altijd iets lekkers voor bij de borrel. Denk aan aïoli, tapenades, garnalenspiesjes en olijven. “De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om het pand aan de Kuipersweg in Woerden in te richten voor de productie van de tapas, waarbij we de hoogste eisen stellen aan hygiëne, voedselveiligheid en kwaliteit”, aldus Gerrit Eikelboom, operationeel directeur A-ware Bouter Cheese. “Samen met onze partner Albert Heijn, onze vakkundige medewerkers en leveranciers hebben we grote stappen gezet in verbetering van de kwaliteit van de producten.” Naast verbetering van de receptuur zijn ook de verpakkingen en het design aangepast. Ook wordt gewerkt met ronde prijzen van 2,3 en 4 euro. Hierdoor kan de klant gemakkelijk de producten van zijn keuze selecteren. Het assortiment vind je bij elke Albert Heijn op de versafdeling bij de kaas en verse vleeswaren.
“Albert Heijn heeft de ambitie de lekkerste winkel van Nederland te zijn. De vernieuwing van het tapas assortiment draagt bij aan de invulling van deze visie. Wij zijn trots dat het team van A-ware Bouter Cheese, in zeer nauwe samenwerking met het team van Albert Heijn hieraan een steentje kan bijdragen”, vertelt Robert van Ballegooijen, binnen de directie van A-ware verantwoordelijk voor de contacten met supermarktketens. “Met de opening van deze locatie zetten we de eerste stap op weg naar een voortdurende vernieuwing van deze assortimentsgroep en helpen we Albert Heijn ook in deze categorie het alledaagse betaalbaar en het bijzondere bereikbaar te maken.”
A-ware Bouter Cheese is gericht op rijpen, snijden, verpakken, distribueren van Hollandse en buitenlandse kaas voor de grootste retailer van Nederland. A-ware Bouter Cheese is onderdeel van het familiebedrijf A-ware Food Group; een dienstverlenende organisatie gespecialiseerd in het rijpen, versnijden, verpakken, opslaan en transporteren van kaas en andere foodproducten onder geconditioneerde omstandigheden. A-ware Food Group is in 2010 ontstaan door de fusie van Anker Cheese (1962) en Bouter Cheese (1890). A-ware Food Group heeft de ambitie uit te groeien tot de meest gewaardeerde ketenpartner in Europa in de food- & agribusiness. Daarnaast is zij in toenemende mate buiten Europa actief.
Kijk voor meer informatie op www.a-warefood.com.