HomeThema'sEmpack Brussel 2013GH-ULMA toont 'greep' uit uitgebreid assortiment

GH-ULMA toont ‘greep’ uit uitgebreid assortiment

GH-ULMA, specialist in verpakkingsoplossingen, is dit jaar weer aanwezig op de Empack Brussel 2013. Tijdens deze editie tonen wij u op onze stand van 100 m2 een ‘greep' uit ons uitgebreide assortiment van verpakkingsmachines en brengen wij u graag op de hoogte omtrent de laatste verpakkingstrends.

ULMA VTC 700 verticale flowpack

Met deze veelzijdige ULMA verticale flowpack machine is het mogelijk grote variatie aan producten bijv., chocolade, snacks en groenten te verpakken. De machine is zeer onderhoudsvriendelijk opgebouwd met hoogwaardige materialen om te kunnen voldoen aan de wensen van u als klant.

ULMA ATLANTA horizontale flowpack

ULMA’s Atlanta serie flowpack machine met roterende lasbalk(en) is een robuust en modulair opgebouwde machine. Deze machine is zeer geschikt voor het verpakken van trays en diverse mogelijkheden voor het verpakken van losse producten. Daarnaast introduceren wij op dit toestel ons nieuwe bedieningsscherm met het vernieuwde UPC software, voor het extra bedieningsvriendelijke gebruik.

ULMA TFS 407 thermoforming machine

De ULMA TFS 407 is de kleinste thermoforming machine, die uitgerust kan worden voor skin applicaties. Deze robuust opgebouwde machine is zeer geschikt voor gebruik in een agressieve reinigingsomgeving.

ULMA SUPER CHIK rekfolie machine

ULMA’s rekfolie machine uit de modelreeks Superchik is een machine voor middel tot hoge snelheden verpakken van schalen. Deze machine onderscheid zich door zijn eenvoudige bediening en hoge mate van flexibiliteit.

G.MONDINI TRAVE-340 trayseal machine

De Trave 340 is de kleinste schalensluit machine van G.Mondini. Deze zeer robuuste opgebouwde schalensluiter maakt de stap van semi-automatisch verpakken naar automatische verpakking kleiner.

MEURER CM/TP 25-B 400L tray and wraparound packer

Wij presenteren u Meurers CM/TP 25-B 400L tray en wraparound packer is vernieuwd en verbeterd op het gebied van hygiënisch design. Daarnaast is de snelheid verhoogd naar 25-30 verpakkingen per minuut. Kom naar onze stand voor een demonstratie.

Naast de verpakkingsmachines die wij tonen op onze stand, hebben ook wij alle reguliere verpakkingsmethodes in ons gamma zoals: horizontale flowpack(roterend/boxmotion), verticale flowpack, rekfolie, trayseal, thermoforming en krimpmachines. Maar ook geautomatiseerde product belading (robots), palletizing, afvullen, sleeve machines en secundaire verpakkingen (sleeven/kartoneren) kunnen wij voor u verzorgen. Kortom alle machines om voor u een complete lijn oplossing te bieden!

Empack Brussel 2013 – Stand 6.124

Kijk voor meer informatie op www.gh-ulma.com.