Het revolutionaire FlatSkin verpakkingssysteem combineert een langere houdbaarheid met een zeer aantrekkelijke presentatie en duurzaam materiaalgebruik. Het is geschikt voor een breed scala aan producten en maakt van elk product een echte blikvanger in de retail.
Familiebedrijf Queijos Santiago wordt geleid door João Santiago, de vierde generatie manager. Het produceert Portugese kaasspecialiteiten op drie productielocaties, die allemaal een hoge certificering hebben volgens de IFS-norm. Dit onderstreept de focus van het bedrijf op duurzaamheid.
Queijos Santiago was de allereerste gebruiker van FlatSkin voor zuivelproducten. João Santiago: “Onze producten in de nieuwe verpakking werden zo goed ontvangen door retailers dat we snel de capaciteit moesten verdubbelen. Al in mei hebben we een bestelling geplaatst om over te stappen op een Sealpac A6 traysealer met een hogere capaciteit.”
João Santiago is zeer tevreden met de nieuwe oplossing voor zijn hoogwaardige assortiment Portugese kaasspecialiteiten. Ons merkimago is gebaseerd op onze premiumproducten die een lange rijpingstijd nodig hebben en met bijzondere zorg door ons worden behandeld. Dit benadrukken we ook met de door ons geselecteerde verpakking. De speciale FlatSkin-oplossing behoudt de aroma's en sensorische eigenschappen van de kaas, waardoor de houdbaarheid wordt verlengd. Bovendien is de verpakking een echte blikvanger. Door de strakke huidfolie lijkt het zelfs alsof er helemaal geen plastic om het product zit.