HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Zwager Techniek toont compleet programma verpakkingsmachines

Zwager Techniek toont compleet programma verpakkingsmachines

Kom op 5 en 6 april naar de stand van Zwager Techniek tijdens Empack in Den Bosch. Zwager Techniek presenteert samen met materialenpartner Fresh & Pack Services nieuwe verpakkingsconcepten en innovatieve machinesystemen.

Kom kijken naar de multi-formaat traysealmachine van Mondini: de TRAVE. Want of u nu een kleine stand-alone sealmachine zoekt of een volledig geïntegreerde hoge capaciteits traysealer, Mondini heeft voor u de juiste oplossing door de unieke PLATFORM methode. Met snel verwisselbare tools zijn verschillende verpakkingsvormen mogelijk.

Daarnaast toont Zwager Techniek de nieuwste generatie verticale vulmachines voor zakjes van Prewa: de ROTOTWIN. Deze nieuwe high speed verpakkingsmachine voldoet aan de hoogste eisen van hygiëne en snelheid.

Zwager Techniek presenteert ook de nieuwste flowpacker met ‘full' servo-besturing. Deze machine is geschikt voor het flowpacken van een diversiteit aan producten. De Schib flowpackmachines zijn leverbaar als stand-alone machine tot aan complete high-speed flowpackers met automatische invoer tot meer dan 1.000 producten per minuut.

Mespack heeft een breed programma doypack- en stickpackmachines en productmogelijkheden. De op Empack getoonde machine is voorzien van zippersysteem en Euroloch voor hangverpakkingen. Elke Mespack-machine kan worden uitgevoerd met verschillende soorten doseersystemen.

Op de stand heeft Zwager Techniek een compleet programma draaiende verpakkingsmachines. Daarnaast toont Fresh & Pack Services een compleet programma nieuwe verpakkingsconcepten werkend op de verpakkingsmachines.

Empack Den Bosch 2017 – Stand D313

Kijk voor meer informatie op www.zwagertechniek.nl.