HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Zwager Techniek toont breed scala aan verpakkingssystemen

Zwager Techniek toont breed scala aan verpakkingssystemen

Zwager Techniek is een succesvolle leverancier van kwalitatief hoogstaande verpakkingsmachines voor food, non-food, farmaceutische en technische/chemische producten. Vanuit het kantoor met eigen werkplaats in Beverwijk levert Zwager Techniek een breed scala aan verpakkingssystemen door de Benelux. De leverancier beschikt bovendien over een eigen technische dienst die verantwoordelijk is voor de installatie en nazorg. Voor de klant betekent dit de garantie van een snelle service en levering van onderdelen.

Mondini, de Ferrari onder de traysealmachines

Op Empack 2017 in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch toont Zwager Techniek met trots de Ferrari onder de traysealers, de Mondini TRAVE traysealer. Mondini heeft de juiste machine voor iedere verpakkingsoplossing, of het nu gaat om een kleine stand-alone sealmachine of een volledig geïntegreerde hogesnelheidslijn. Mondini is gebouwd volgens de platform methode, zo kan de machine alleen door wisseling van een tool alle verpakkingsvormen verwerken. Zo biedt een Mondini traysealer toepassingen als topseal, MAP (verpakken onder beschermde atmosfeer), skinverpakken op zowel schaal als kartonnen productdrager, stretch seal en nog veel meer.

De fabrikant Mondini staat voor betrouwbaar, toekomstgericht, onderscheidend, innovatief, kostenefficiënt en milieuvriendelijk. De robuuste traysealers zijn zo ontworpen dat naast de snelle omstelling, de machine ook nog eens het laagste energieverbruik hebben. De Mondini traysealers zijn volledig mechanisch, hierdoor wordt de hoogste sealdruk en minste energieverbruik gerealiseerd. “Niet voor niets is Mondini al meer dan 40 jaar met meer dan 10.000 installaties wereldwijd marktleider voor het verpakken van voedingsmiddelen”, licht Zwager Techniek toe.

Nieuwe flowpacker van SCHIB

Daarnaast toont Zwager Techniek op Empack de nieuwe flowpacker van SCHIB, een compacte maar zeer flexibele flowpackmachine. Het model CO50 is compleet servo gestuurd, waardoor de machine zeer gemakkelijk is om te stellen naar andere formaten. Ook heeft de machine een uitgebreid diagnose systeem. Deze flowpacker is ook uit te breiden met een automatische productinvoer.

Deze machine is geschikt voor het flowpacken van een diversiteit aan producten. De machine valt op door de compacte machinebouw en snelle menugestuurde omstelmogelijkheid. Deze flexibele machine serie is leverbaar in snelheden tot 200 verpakkingen per minuut. Kortom, ideaal voor kleinere bedrijven of met high speed toepassing met of zonder automatische invoer.

SCHIB is naast het voedingssegment ook sterk in het verpakken van non-food producten, zoals kunststof bestek, technische producten of bloemen. De machines kunnen voor allerhande producten worden ingezet.

Modulair opgebouwde verticale vulmachines

Tot slot toont Zwager Techniek de nieuwe revolutionaire vulmachine van Prewa, de nieuwe high speed ROTOTWIN. Deze nieuwe machine is compleet servo gestuurd voor de hoogste snelheid tot wel 200 zakjes per minuut door middel van de roto sealbekken beweging.

De Roto twin is de unieke machine voor high speed toepassingen, zoals diervoeding, chips en zoetwaren. Daarnaast levert Zwager Techniek natuurlijk ook de normale verticale vulmachines van PREWA voor het afvullen van food en non-food producten in zakken.

Empack Den Bosch 2017 – Stand D313

Kijk voor meer informatie op www.zwagertechniek.nl.