Mondini presenteert dit jaar op de Anuga FoodTec in Keulen een uniek systeem van verpakken met Slicefresh en Slicefresh Reclosable. Deze innovatie is ontwikkeld voor de gesneden vlees-, vis- en kaasmarkt.

Slicefresh reduceert tot 75% plastic verpakkingsmateriaal om het product. De MAP-topfolie houdt het product op de plek (zonder druk uit te oefenen op het product) op een kartonnen productdrager, reeds bekend onder de naam Slimfresh.

De verpakking is volledig recyclebaar, doordat het barrièrelaminaat van het karton gescheiden kan worden. De verpakking is uitermate geschikt voor een aantrekkelijke productpresentatie door de diverse bedrukkingsmogelijkheden en de verticale presentatie in het schap met een eurolock.

Deze verpakkingsmethode zal gedemonstreerd worden in combinatie met een standaard MAP-verpakking op éénzelfde verpakkingslijn. De machines in de lijn bestaan uit een Platformer voor het maken van MAP-trays vanaf de folie rol in combinatie met de Trave 1200 traysealer. Zwager Techniek ziet u graag in Hall 09.1 op stand C-060-D-061 van G. Mondini.

www.zwagertechniek.nl