HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017ZIM Pack toont verschillende verpakkingsmachines op Empack

ZIM Pack toont verschillende verpakkingsmachines op Empack

ZIM Pack is agent van verpakkingsmachines voor food, non-food en pharma producten. Het bedrijf levert sachetmachines, stazak (doypack) machines, stickpack machines, zipper materiaal, kartonneer machines en casepackers. Op 5 en 6 april is ZIM Pack aanwezig op Empack in Den Bosch.

Zo toont ZIM Pack op haar stand een nieuwe sachetmachine van SN-Maschinebau, de FM060, voor het maken van stazakken van de rol met zipper. Dit nieuwe model is een zeer flexibele machine tegen een concurrerende prijs. Daarnaast laat ZIM Pack de nieuwste range (meerbanige) verticale stickpack machine zien van UNIVERSAL-PACK. Ook toont het bedrijf hier de laatste ontwikkelingen op het gebied van meerbanige verticale stickpack- en sachetmachines.

ZIM PACK besteedt tevens aandacht aan de automatische casepacker CM/TP 25 van MEURER. Deze casepacker is geschikt voor het verwerken van meerdere productconfiguraties in trays, Amerikaanse vouwdozen of wrap around (shelf ready, SRP).

Tot slot laat ZIM Pack de nieuwste range van hersluitbare zipper materialen van ELPLAST zien, waaronder de nieuwe ECO-ZIP, een volledig composteerbare zipper. Deze zijn geschikt voor toepassingen op zowel horizontale sachetmachines, als op verticale vorm-, vul-, en sluitmachines.

Empack Den Bosch 2017 – Stand C305

Kijk voor meer informatie op www.zimpack.nl.