VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, heeft onlangs twee weeg- en etiketteerlijnen van het type Octopus Ace met e-merkregistratie geleverd aan FishPartners op Urk. “Deze order geeft aan dat er ook vanuit deze markt vraag is naar onze kennis en flexibiliteit. Naast de kwaliteit van onze producten onderscheiden we ons met name op het gebied van flexibiliteit en service”, stelt Patrick van der Vegt, directeur van VWS Nederland.

De rokerij van FishPartners op Urk bestaat uit een ambachtelijke productielocatie van 5.200 m2 met een jaarlijkse verwerking van verse vis tot gerookt product van 4.000 ton. Patrick van der Vegt: “Toekomstgerichte bedrijven kenmerken zich volgens FishPartners door hun grote aandacht voor samenwerking. Partnership met de zusterbedrijven binnen de groep, met hun afnemers en met hun leveranciers als VWS Nederland.”

VWS Nederland verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen. “Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, besluit Patrick van der Vegt.

www.vwsnederland.nl