HomeNieuwsMachinesVH Vertical Packaging zet nu ook eerste stappen in Noord-Amerika

VH Vertical Packaging zet nu ook eerste stappen in Noord-Amerika

En alweer een belangrijke beurs in het kader van de globalisering van VH Vertical Packaging. Shanghai in juli was een succes, de eerste machine in China is al verkocht en samen met Paxiom Group zet het bedrijf uit Weert komende week ook de eerste stappen in Noord-Amerika.

“We zullen de Centurion SC 400 in de spotlight zetten en gebruik maken van de ervaring van onze Amerikaanse en Canadese collega’s. Er is een duidelijke behoefte aan verticale verpakkers in het hogere marktsegment voor met name de fresh- en frozen-industrie. Amerikaanse producenten van verpakkers hanteren een andere standaard dan wij in Europa. Op het gebied van verfijning, performance en hygiëne is er nog een wereld van verschil tussen de beide continenten”, weten Freek Jacobs en Joan Philips.

Zij zullen uit naam van VH Vertical Packaging aanwezig zijn op Pack Expo, een groot evenement afwisselend in Chicago en Las Vegas, op de stand van partner Paxiom Group. “Zij hebben er zin in en ons Amerikaanse debuut ligt bij hen in goede handen. Let’s show them ‘result with a smile'. Mocht u vanuit Nederland of België ook Pack Expo bezoeken, vergeet dan niet om onze stand N-4706 te bewonderen. See you there!”

www.vhnl.com