VH Vertical Packaging heeft onlangs voor het eerst deelgenomen aan een verpakkingsbeurs in China. “Na een aantal jaren deze beurs te hebben bezocht hebben we hebben we er dit keer zelf gestaan”, licht Marcel Wetemans, directeur van VH Vertical Packaging, toe.

Chinese en andere Aziatische bedrijven zijn volgens hem zeer geïnteresseerd in Europese machines. Marcel Wetemans: “Ook zij weten inmiddels de hoge kwaliteit te waarderen en vinden hun weg steeds vaker naar ons.”

Samen met Paxiom Shanghai, de lokale partner van VH Vertical Packaging, is de beurs een goede aanzet gebleken naar het zetten van stappen op deze immense markt. “Sales en service zijn gewaarborgd door het team van Paxiom”, benadrukt Marcel Wetemans.

De Centurion van VH Vertical Packaging stond in het middelpunt van de aandacht, waarbij de mix van clean design en hoogwaardige techniek volgens Marcel Wetemans goed werd ontvangen. “Het was een enerverende week, die het fundament vormt voor verdere uitbouw van onze activiteiten in de Aziatische landen, Australië en Nieuw Zeeland.”

www.vhnl.com