HomeNieuwsBeurzen en evenementenVerpakkingsindustrie maakt zich op voor komende editie Empack Brussel

Verpakkingsindustrie maakt zich op voor komende editie Empack Brussel

Op 3 en 4 oktober vindt Empack plaats, hét B2B event bij uitstek voor de hele verpakkingsindustrie in België. Ervaar de toekomst en voel de inspiratie. Wat het event dit jaar uniek maakt, is de synergie met Logistics & Distribution: het evenement rond warehousing, interne logistiek en distributie. Laat u inspireren door meer dan 250 exposanten en 6000 collega's op hét totaalevent voor verpakken, logistiek en distributie.

Verbreed uw kennis & expertise 

Geen innovatie zonder knowhow. Daarom biedt Empack een uitgebreid seminarieprogramma aan omtrent food packaging, circulaire economie en packaging automation i.s.m. Fevia, Flanders' Food, Pack4Food, FSC België en CxO Europe. Sprekers van Carrefour, Kellogg's, Procter & Gamble, IMEC, DS Smith Packaging, Tetra Pak, ABB en Fanuc praten over trends, uitdagingen en kansen, geïllustreerd met best practices. In elk van de twee theaters wordt op beide beursdagen een actueel thema behandeld. Neem gratis deel aan deze seminaries en laat u inspireren.

Automation Zone met robotbar

Rond dit thema is een aparte zone ingericht waar bezoekers zeer eenvoudig spelers in deze branche kunnen terugvinden. Op de zone staat centraal een bar waar u robots bezig kan zien. Bovendien loopt er ook een Automation Route over de gehele beursvloer.

Spark workshops

Spark is een Horizon 2020 programma voor onderzoek en innovatie van de Europese Unie. Interesse in hoe Augmented Reality de co-creatie in verpakkingsontwikkeling vergemakkelijkt? Neem dan zeker deel aan één van de workshops op de stand van Antwerp Management School.

Labo rondleiding bij het Belgisch Verpakkingsinstituut

Schrijf u in voor de labo rondleiding bij het IBE-BVI op donderdag 4 oktober. De rondleiding in combinatie met een lezing omtrent ‘Hoe een circulair verpakkingsconcept evalueren zodat uw product het volledig logistieke traject doorkomt', een ontbijt én lunch geeft een extra dimensie aan uw beursbezoek.

De beurs bezoeken?

Zoals u ziet, wordt Empack opnieuw een informatieplatform waar elke verpakkingsprofessional heel wat inspiratie en nieuwe inzichten kan opdoen. Het volledige programma vindt u op de website. Registreer u online met code 2509 voor uw gratis ticket. Dit ticket is onbeperkt geldig voor twee beurzen en twee dagen: dubbel zoveel zien, dubbel zoveel beleven.

www.empack.be