HomeThema'sEmpack Brussel 2018Van Lijsebetten blijft verbazen met technologie op Empack Brussel

Van Lijsebetten blijft verbazen met technologie op Empack Brussel

“De enige grafische partner die op de Belgische markt zowel vouwdozen, verpakkingen als commercieel drukwerk aanbiedt, is weer aanwezig op Empack in Brussel”, kondigt Van Lijsebetten haar beursdeelname aan.

De drie nieuwe Heidelberg Speedmaster XL persen draaien intussen op volle toeren en blijven met hun ‘push-to-stop'-technologie volgens van Lijsebetten een wereldprimeur. “Het gaat in totaal om 26 drukgroepen. In één doorgang kunnen recto-verso zowel de kleuren als dispersielak aangebracht worden.”

Voor alles wat kartonnen vouwdozen en papieren verpakkingen betreft, is dit het ideale machine(pret)park. De offline veredelingsmogelijkheden – voedingsgeschikte UV-glanslak en goud- of zilverfolie – maken het plaatje compleet. Met deze configuratie maakt Van Lijsebetten de naam van specialist in verpakkingen naar eigen zeggen waar.

“Kom dus zeker even met ons praten, want met onze one-stop-shop voor zowel vouwdozen, verpakkingen als commercieel drukwerk, zijn we de geschikte partner voor uw project”, aldus het bedrijf. Van Lijsebetten is tijdens Empack in Brussel te vinden op stand D011.

www.vanlijsebetten.be