TradePack is gespecialiseerd in het leveren, plaatsen en onderhouden van codeer- en etiketteersystemen. Ook voor het coderen van kleinere producten levert TradePack een oplossing met de handprinters van Reiner, met keuze uit een zwarte of gele inktcartridge.

Voor het printen van producten met een inkjet printer is een beweging van het product of de printer noodzakelijk. De handprinters van Reiner combineren de beweging in de printer met het statisch opstellen van het product. De printkop beweegt zich over het product over een afstand van maximaal 65 mm. De handprinters van Reiner komen voort uit jarenlange ervaring in de stempelindustrie. Deze printers kunnen in stilstand of beweging geautomatiseerde teksten printen op diverse producten.

Met de vertegenwoordiging van diverse gerenommeerde leveranciers zoals Reiner kunt u bij TradePack terecht voor diverse codeertechnieken voor het aanbrengen van seriematige coderingen op uw producten en het etiketteren of volledig bedrukken van uw producten en omdozen. Ook voor kleinere oplages die een bedrukking nodig hebben zijn oplossingen aanwezig.

www.tradepack.nl