HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Schut Systems toont methodes voor verpakken in vouwkarton

Schut Systems toont methodes voor verpakken in vouwkarton

Schut Systems toont tijdens Empack in Den Bosch een drietal methodes om in vouwkarton te verpakken. Met toploading, sleeven en sideloading kan er flexibel gekartonneerd worden op een klein oppervlak.

Het karakteristieke van toploading zit in het vormen van een doosje met openstaand deksel, waardoor de grootste opening als vulopening dient. Het vulgemak dat daarmee ontstaat is enorm, voor zowel handmatig als automatisch vullen. Toploading is daarom geschikt voor het verpakken van een groot aantal verschillende soorten producten. De machines zijn verkrijgbaar in snelheden tot 120 dozen per minuut.

De sleevemachine ASM60 schuift een voorgelijmde kartonnen sleeve om een tray, schaal of kuipje met een snelheid tot 60 sleeves per minuut. In eerste instantie werd de machine ontwikkeld als alternatief voor handmatig verpakken. Maar de ervaring leert dat de ASM60 ook een alternatief is voor de snellere wraparound machines die met niet-voorgelijmde sleeves werken.

De E300M maakt de overstap van handmatig naar semi-automatisch sideloading verpakken erg gemakkelijk. Op professionele wijze worden doosjes met behulp van hotmelt gesloten.

Empack Den Bosch 2017 – Stand H311

Kijk voor meer informatie op www.schutsystems.com.