HomeMachinesEtiketteren en printenReli-Pack ontvangt eerste Afinia L901 printer van Logi Label

Reli-Pack ontvangt eerste Afinia L901 printer van Logi Label

Logi Label introduceerde onlangs de Afinia L901 kleurenetikettenprinter. Inmiddels heeft Logi Label de eerste printers van dit type uitgeleverd. Reli-Pack was de eerste ontvanger in Nederland en is hier volgens Logi Label zeer tevreden over. “Reli-Pack kan nu nog sneller en in hogere kwaliteit full colour etiketten voor haar klanten printen. Door het efficiënte gebruik van de inkten is Reli-Pack nog concurrerender dan voorheen”, aldus Logi Label.

Reli-Pack is een full service verpakkingsbedrijf waar men onder andere terecht kan voor vacuümvormen, VVS vullijnen, lasersnijden/graveren, vloeistof afvullijnen, printen van full colour etiketten en iedere andere verpakkingswens die men heeft. Een rondleiding door het in november 2016 opgeleverde pand op bedrijvenpark De Flier leert dat Reli-Pack zich bedient van een aantal hoogwaardige machines.

“Soms ontwikkelen we die zelf, bijvoorbeeld één om codes op zakken aan te brengen en één om haken aan elastieken te maken”, zegt Lianna Melgert, dochter van de eigenaar en samen met haar broer Reinald in de zaak actief. “Een van onze specialiteiten is dieptrekken oftewel vacuümvormen, waarmee je blisterverpakkingen vervaardigt. Daar zit bijvoorbeeld een zaklamp of een tube lijm in.”

Haar vader wijst naar een zogenoemde quadroseal-machine. “Die sealt een zak aan vier zijden en vult hem tijdens het proces al af met het product, bijvoorbeeld hondenbrokken. Het komt ook voor dat we voorgevormde zakken afvullen, net hoe de klant het wil. Onze nieuwste aanwinst betreft een lasersnijmachine, waarmee we bijvoorbeeld een logo in een houten kistje of in een roestvrijstalen garde kunnen maken. We snijden er momenteel stoffen reparatiesets voor outdoor-kleding mee uit, in verschillende figuren.”

Voor een demonstratie van de Afinia L901, en alle overige Afinia printers, kunt u terecht in de showroom van Logi Label. Logi Label is totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, printlinten, slitters/rewinders en toebehoren.

www.logilabel.nl