Multivac Nederland bestaat 50 jaar en vierde dit afgelopen vrijdag door de rode loper uit te leggen voor genodigden in Woerden. Het officiële gedeelte namen Hans-Joachim Boekstegers, CEO van Multivac Group, en Tim Hage, directeur van Multivac Nederland, voor hun rekening. Hierna werd het glas geheven op het 50-jarig bestaan en werd er genoten van drankjes, culinaire lekkernijen en een goed gesprek.

Multivac heeft wereldwijd een leidende positie in oplossingen voor het verpakken van alle typen levensmiddelen, life-science en farmaceutische producten, maar ook industriële goederen. Het productportfolio omvat oplossingen voor vrijwel alle toepassingen van klanten en bevat dieptrekverpakkingsmachines, traysealers, slicing- en portioneertechnologie, vacuümmachines, etiketteer- en kwaliteitscontrolesystemen, alsook gerobotiseerde oplossingen. Multivac biedt tevens complete verpakkingslijnen aan.

De Multivac Groep telt ongeveer 5.200 medewerkers wereldwijd waarvan 1.900 gestationeerd op het hoofdkwartier te Wolfertschwenden in Duitsland. De Groep is met meer dan 80 dochterondernemingen vertegenwoordigd op alle continenten. Meer dan 1.000 verkoopadviseurs en onderhoudsmonteurs wereldwijd zetten hun kennis en ervaring in ten gunste van de klant en garanderen dat de geïnstalleerde Multivac machines maximaal presteren.

Eerder gaf Tim Hage, ter ere van het 50-jarig jubileum van Multivac Nederland, in een interview een blik in de snel veranderde toekomst van de verpakkende industrie.

www.multivac.nl