HomeThema'sEmpack en Packaging Innovations Mechelen 2017Logi Label toont nieuwste labelprinter van Afinia met duo inkttechnologie

Logi Label toont nieuwste labelprinter van Afinia met duo inkttechnologie

Logi Label, totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, printlinten, slitters/rewinders en toebehoren, is ook dit jaar aanwezig op Empack in Mechelen. Op 11 en 12 oktober laat Logi Label op haar stand de nieuwste printers zien op het gebied van inkjet kleuren printen en haar etiketteermachines. Nieuw op Empack is de full colour labelprinter van Afinia en de nieuwste thermal transfer printer van Godex.

Afinia

De L501 van Afinia print zowel duurzame labels als normale labels. Het is de eerste desktop labelprinter met duo inkttechnologie, waardoor een eenvoudige en snelle overgang van levendige en kleurrijke premium afdrukken naar ultra duurzame industriële labels door slechts het simpelweg omruilen van de printkop mogelijk is.

Deze mogelijkheid zal bedrijven de flexibiliteit bieden om labels te produceren voor een breder scala aan toepassingen dat eerder niet mogelijk was. En dit met slechts één enkele printer zonder grote ingrepen. “Momenteel moeten fabrikanten die labels voor zowel premium toepassingen als duurzame toepassingen nodig hebben, twee printers aanschaffen of één van de twee etiketten extern laten drukken”, zegt Mike Atkins, Sales Manager voor Afinia Label. “De L501 is anders dan alle andere printers op de markt en is een uitkomst voor velen. Eigenlijk hebben we het over twee printers in één behuizing!”

Godex

Op Empack in Mechelen introduceert Logi Label tevens de nieuwste Godex printer. De HD830i is een 8″ brede thermal transfer printer die met een resolutie van 300 dpi haarfijn al uw etiketten kan printen tot een breedte van 219 mm. Door de optionele connectiviteit met Wi-Fi of Bluetooth is de printer toepasbaar in iedere omgeving.

Empack Mechelen 2017 – Stand C020

Kijk voor meer informatie op www.logilabel.nl.