HomeNieuwsBedrijven en personenLogi Label maakt winnaars van actie voor goede doelen bekend

Logi Label maakt winnaars van actie voor goede doelen bekend

Het team van Logi Label wil graag alle bezoekers aan de stand op Empack in Utrecht bedanken voor hun bezoek en hoopt dat dit bezoek u heeft gebracht waarvoor u naar Empack bent gekomen. De diverse offertes en afspraken zijn gemaakt en zullen worden opgevolgd door Marco en Rob. Rest Logi Label nog de uitslag te geven van de actie voor de goede doelen Stichting CliniClowns Nederland, Stichting Kinderen Kankervrij (Kika) en Stichting AAP.

Als eerste met 27 stemmen is geëindigd de Stichting Kinderen Kankervrij. Zij hebben hiermee een bedrag van 500 euro verdiend. Als tweede met 20 stemmen is geëindigd Stichting CliniClowns Nederland, die hiermee een bedrag van 300 euro heeft, en als derde met 16 stemmen is geëindigd Stichting A.A.P., die hiermee een bedrag van 200 euro heeft verdiend.

Rest Logi Label nog de trekking van de winnaars die mee hebben geholpen de actie tot een goed einde te brengen. In eerste instantie had Logi Label aangegeven een kist wijn per goed doel te beschikking te stellen. Logi Label heeft besloten voor ieder goed doel een extra prijs in te zetten, namelijk een fles prachtige witte wijn met een koelelement. Logi Label zal contact opnemen met de winnaars om een afspraak in te plannen en de prijzen te overhandigen.

Heeft u de gelegenheid gemist om voor een door u gewenst goed doel te stemmen? Schroom dan niet om zelf uw donatie te regelen via de website van de goede doelen!

www.logilabel.nl