HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Logi Label is totaalleverancier voor etiketten, printers en toebehoren

Logi Label is totaalleverancier voor etiketten, printers en toebehoren

Logi Label is totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, printlinten, slitters, rewinders en toebehoren. Zo is Logi Label de grootste verdeler van originele Zebra printlinten in de Benelux, levert originele Toshiba printlinten tegen uiterst scherpe prijzen en is ook verdeler van GODEX thermotransferprinters en printlinten.

Voor iedere thermotransferprinter levert Logi Label printlinten van de grootste fabrikanten van thermotransferprintlinten, zoals ARMOR, DNP en UNION CHEMICAR. Bovendien levert Logi Label voor elke thermische en transferprinter etiketten in elk gewenst formaat en op elk gewenst materiaal, heeft het bedrijf een grote voorraad standaard etiketten in de meest gangbare formaten voor verzenden via DHL, GLS, TNT en UPS en voor productetiketten. Ook is Logi Label gecertificeerd om Nice Label etikettensoftware te verkopen.

Logi Label heeft twee webshops in gebruik, namelijk www.zebrasupplies.nl, voor alle originele Zebra supplies en een webshop voor kleurenprinters voor etiketten. Op www.logilabel.nl/webshop vindt u behalve de printers ook alle supplies voor EPSON kleurenprinters voor printers, Primera etikettenprinters, Afinia kleurenprinters en de etikettermachines van Logi Label. Logi Label is tevens verdeler van Dispensa Matic en deze zijn ook terug te vinden in de webshop.

Dit jaar staat Logi Label op Empack in Den Bosch en op Empack in Mechelen met de nieuwste printers om in kleur zelf uw etiketten te printen. Bovendien gaat Logi Label eind februari naar een meeting in Innsbruck om de nieuwste kleurenprinters van Afinia te bekijken.

Kijk voor meer informatie op www.logilabel.nl.