Na de introductie dit jaar van de EP250 verticale vorm-, vul- en sluitmachine (foto 1), toont GKS Packaging op Empack in Brussel ook een revolutionaire dieptrekmachine. Dankzij het onlangs verworven dealerschap van Shawpak kan GKS Packaging haar assortiment nu uitbreiden met deze machine.

De compacte Shawpak dieptrekmachine (foto 2) sluit volledig aan bij het huidige machineplatform van GKS Packaging, waarin de kernwoorden compact, eenvoud, hygiëne en modulair bouwen centraal staan. Naast de dieptrekmachine en de EP250 toont GKS Packaging ook de uiterst compacte en flexibele MP150, de CP350 en de UP350.

Met en voor haar klanten ontwikkelt, bouwt en levert GKS Packaging klantspecifieke verpakkingsoplossingen. Dit doet het efficient en onder één dak in een moderne productiefaciliteit. De machines zijn geschikt voor het verpakken van vele stortbare food en non-food producten in alle gangbare foliesoorten van de rol. Standaard zijn de machines volledig uitgevoerd in RVS.

GKS Packaging levert niet alleen stand-alone verpakkingsmachines, maar ook complete weeg-, doseer- en verpakkingslijnen. Op de stand van GKS Packaging kunt u daarom ook diverse weeg- en doseersystemen zien.

Nieuwsgierig? Bezoek de stand van GKS Packaging (C041A) op Empack in Brussel. Ivo Geukes, Roland Witvoet en Dennis Kuijpers heten u van harte welkom.

www.gkspackaging.com