Doordat ze volledig ontwikkelde, uiterst individuele oplossingen omvatten voldoen GEA's thermoformers perfect aan alle eisen van de voedingsmiddelensector.

Om de kwaliteit van voedingsmiddelen over de hele leveringsketen te behouden, van het moment waarop het geproduceerd wordt tot en met het moment waarop het bij de consument op tafel komt, speelt verpakking een doorslaggevende rol.

De door GEA gebouwde thermoformers leveren de ideale verpakkingen om dit doel te bereiken. Ze bevatten de nieuwste technologie en zijn gebaseerd op individuele ideeën voor een betere efficiëntie en expertise die het resultaat zijn van jarenlange samenwerking met klanten.

Binnen de internationale voetafdruk van de gevarieerde groep van GEA worden verpakkingsmachines ontwikkeld in een context van systematisch innovatiemanagement. De ontwikkelingsingenieurs onderhouden een continue dialoog met alle andere businessunits van de groep.

Oplossingen die voortkomen uit een bepaald segment kunnen daarom snel en efficiënt ook elders worden toegepast. Door deze benadering kunnen nieuwe mogelijkheden worden gezocht, in het bijzonder langs de waardeketen in de voedingsmiddelenindustrie.

Thermoformers vallen tegenwoordig onder de GEA Food Processing & Packaging-unit. Dit business-segment kent een decennia lange traditie en komt voort uit de fusie van diverse kleine en middelgrote fabrikanten van verwerkings- en verpakkingsmachines.

Uit deze traditie – samen met de continu voortschrijdende technische expertise – komt één centraal inzicht. In de moderne wereld vormt een goede persoonlijke relatie met de klant de basis voor langdurig succes.

De kwaliteit van een verpakkingsoplossing is afhankelijk van vele factoren. In de belangrijkste functionele gebieden bevatten GEA thermoformers uiterst geavanceerde technologie.

GEA Food levert een breed scala aan toepassingen, zoals de ShrinkPak, SkinPak, UniPak en TopPak die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende markten zoals vlees, vis, zoetwaren en brood, maar ook voor non-food oplossingen.

www.gea.com