Interni Film is een familiebedrijf met een langetermijnvisie en een stabiele partner in de markt van flexibele verpakkingen. Met een dynamisch team speelt het bedrijf rechtstreeks in op de noden van elke klant en biedt het een snelle, correct geprijsde levering van verpakkingsfolies van de hoogste kwaliteit. Denk hierbij aan BOPP, CPP en PET.

Service en kwaliteit

Het bedrijf mikt op groei in zowel productdiversiteit als productiecapaciteit, met een blijvende focus op de vertrouwde service en kwaliteit. Interni Film snijdt de gewenste folie op maat en voorziet deze indien nodig van laserperforatie, ‘hot needle'-perforatie, flexobedrukking of laminatie. Dankzij een permanente voorraad van 600 à 800 ton aan verschillende types en diktes kwaliteitsfolie, kan het bedrijf op korte termijn leveren.

Laserperforatie

Tijdens het verwerkingsproces perforeert Interni Film de folie met een precieze diameter en een constant patroon. Met camera’s worden de gaatjes tijdens productie automatisch gecontroleerd. Hierdoor kan Interni Film een perfecte kwaliteit garanderen van het begin tot het einde van de rol. Voor elk type groente en fruit berekent het bedrijf hoeveel gaatjes de verpakking nodig heeft om zo de ultieme houdbaarheid van het product te bereiken. Interni Film is ervan overtuigd dat er hiermee heel wat voedselverspilling in supermarkten en huishoudens voorkomen kan worden.

‘Hot needle'-perforatie

In samenwerking met een supermarkt heeft Interi Film een nieuw type ‘hot needle'-perforatie ontwikkeld dat zeer stevige resultaten oplevert. Hierdoor kunnen broodzakken voortaan niet meer scheuren en kan de eindconsument op een prettige manier winkelen. ‘Hot needle'-perforatie zorgt er bovendien voor dat broden en koeken lekker krokant blijven. Interni Film beschikt over verschillende patronen voor hot needle perforatie.

Topsealfolie

Onlangs introduceerde Interni Film ook een nieuw type topsealfolie. Deze folie kan worden toegepast voor het sealen op APET- en CPET-bakjes, die worden gebruikt voor het verpakken van onder andere maaltijdsalades, nootjes, fruit en tapenades.

www.internifilm.be