HomeNieuwsBedrijven en personenEtipack toont veertig jaar evolutie in etiketteren in één oogopslag

Etipack toont veertig jaar evolutie in etiketteren in één oogopslag

Etipack bestaat dit jaar veertig jaar, een mijlpaal die natuurlijk niet onopgemerkt mag blijven. “In deze veertig jaar hebben techniek en innovatie niet stilgestaan. Eén ding blijft onveranderd, namelijk dat Etipack de onbetwiste specialist is in etiketteren”, vertelde Diana Heemskerk tijdens de afgelopen editie van Empack in Utrecht.

Op Empack liet Etipack in een speciaal ingericht museum veertig jaar evolutie in etiketteren in één oogopslag zien. Diana Heemskerk: “Van de allereerste reeks etiketteerkoppen tot de hightech machines die nu alom bekend zijn, met als pronkstuk een exemplaar uit het beginjaar 1978.”

Het was dan ook een feest van herkenning voor iedereen die ooit met machines van Etipack heeft gewerkt. “Niet zelden komen wij machines van twintig jaar of zelfs ouder tegen die nog altijd in de productie meedraaien. Hieruit blijkt dat Etipack al veertig jaar garant staat voor kwaliteit. Dit wordt nog extra onderschreven door de 24 maanden standaard garantie die wij geven op onze etiketteermachines”, besluit Diana Heemskerk.

www.etipack.nl