HomeThema'sEmpack en Packaging Innovations Mechelen 2017Etipack helpt fabrikanten deadline voor serialisatie te halen

Etipack helpt fabrikanten deadline voor serialisatie te halen

Voor de meeste Europese farmaceutische fabrikanten komt de officiële deadline voor verplichte serialisatie van geneesmiddelen steeds dichterbij. Per 9 februari 2019 moet elke verpakking dan worden voorzien van een unieke 2D-datamatrix code waarin een uniek serienummer, product ID, lotcode en een vervaldatum versleuteld zitten. Verder moet elke verpakking tamper proof gemaakt worden.

PharmaLine Etipack: standaard oplossingen, snelle leveringen

Voor fabrikanten is de impact aanzienlijk. Om bedrijven te helpen de regelgeving te volgen biedt Etipack diverse ‘off-the-shelf' oplossingen, zoals tamper-evident etiketten, Track & Trace, toplabels (bolino/vignette) of een combinatie hiervan. Systemen die zich reeds bewezen hebben in de markt worden nu geproduceerd in batches waardoor Etipack in staat is bedrijven te ondersteunen om binnen de gestelde deadline live te gaan.

Empack Mechelen: sealen en serialisatie in één systeem

Op Empack toont Etipack de Pharma Trace Seal. Dit systeem beschikt over een robuust en stabiel transportsysteem en brengt tamper-evident etiketten aan weerszijden van farmaceutische doosjes aan. Etipack biedt het systeem aan met een volledig geïntegreerd Track & Trace-systeem. Voor bedrijven die reeds een camera- en softwareleverancier gekozen hebben, werkt Etipack perfect samen met gerenommeerde leveranciers zoals SeaVision, Antares, Systech, PCE en Cognex. Zo wordt het systeem eenvoudig op maat aangepast voor snelle integratie in de productieomgeving.


Empack Mechelen 2017 – Stand C072

Kijk voor meer informatie op www.etipack.nl.