HomeThema'sEmpack en Packaging Innovations Mechelen 2017Espera toont innovatieve systemen voor uitprijzen en etiketteren

Espera toont innovatieve systemen voor uitprijzen en etiketteren

Espera staat voor innovatief uitprijzen en etiketteren. Of het nu gaat om wegen, etiketteren, sorteren, checkweighing, print & apply oplossingen of besturingssoftware. Steeds wanneer het erom gaat uw producten voor de consument nuttig en/of aantrekkelijk te maken, vindt u bij Espera een passende oplossing die is aangepast aan uw workflow en die uw dagelijkse werk vereenvoudigt. Op de komende editie van Empack in Mechelen op 11 en 12 oktober laat Espera een greep uit haar assortiment zien, zoals het vision controlesysteem ESVS, de checkweger ES-W 5000 en de weegetiketteerder met MRD ES 7000.

ESVS

Espera heeft een kosteneffectief vision controlesysteem ontwikkeld dat alle verpakkingen volledig automatisch controleert op basis van verschillende criteria, dit door gebruik te maken van hoge resolutie camera's. Daarmee kan een 100 procent controle van de verpakte en geëtiketteerde producten worden gerealiseerd met absolute precisie en op hoge snelheid. De ESVS kan de aanwezigheid en de positie van het etiket controleren. Maar ook de afmetingen van een verpakking, de gebruikte folie, de barcode en zelfs de inhoud van de etiketten.

ES-W 5000

Gezien de algemene markttendens naar meer producten met vast gewicht, heeft Espera onlangs haar gamma uitgebreid met checkwegers. Met trots toont het bedrijf dan ook de ES-W 5000, een checkweger voor uw verpakte en onverpakte producten. Voorzien van een uiterst hygiënisch en compact ontwerp, opties voor uw specifieke situatie, een grote flexibiliteit wat betreft de manier van uitstoten en een uiterst intuïtieve interface, zet Espera de nieuwe standaard voor checkweighing in de markt.

ES 7000

De ES 7000 staat garant voor het volautomatisch uitprijzen op het hoogste niveau. Door de dynamische weegtechnologie levert deze machine een hoge precisie bij een capaciteit tot 120 verpakkingen per minuut. Door de tijdsbesparing bij het wisselen van een etiketrol, product of verpakking wordt de efficiëntie van deze machine nog meer verhoogd. De ES 7000 komt volledig tegemoet aan de huidige marketingeisen door de flexibele etiketontwerpsoftware en een thermolijst met hoge resolutie. De compacte en robuuste machine van roestvrijstaal vraagt weinig ruimte en biedt veel reinigingsgemak doordat de machine slechts op vijf poten rust.

Empack Mechelen 2017 – Stand E072

Kijk voor meer informatie op www.espera.be.