HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Cartonmover komt met een primeur op Logistics & Distribution

Cartonmover komt met een primeur op Logistics & Distribution

De Cartonmover is een uiterst robuust en slim voertuig dat eenvoudig van dock naar dock rijdt. Hiermee kunnen containers snel, betaalbaar en ergonomisch ontladen worden. Het bedrijf toont deze innovatie als primeur op de komende editie van de beurs Logistics & Distribution, die tegelijkertijd plaatsvindt met verpakkingsbeurs Empack, in Den Bosch op 5 en 6 april.

Met de Cartonmover kunnen containers in maximaal anderhalf uur gelost worden met maar één man op de losmachine. “Door de lage aanschafprijs en hoge ontlaadsnelheid verdient de Cartonmover zichzelf binnen anderhalf jaar terug”, legt Tony Groters van Cartonmover uit.

Op de conventionele handmatige manier is het iedere dag een uitdaging de containers op tijd gelost te hebben. Containers die te laat komen geven overwerk, containers die niet op tijd gelost zijn ook extra kosten. Tony Groters: “Er staat maar drie tot vier uur gepland per container en dock, dus alles is kritisch. Helemaal het juiste aantal goede tillers en sjouwers. Met de Cartonmover is de stress weg, er is tijd over, het is organisatorisch prettiger en dit alles in veel minder manuren. Een lager tempo door vermoeidheid, uitval en blessures zijn hier niet aan de orde.”

Logistics & Distribution 2017 – Stand E500

Kijk voor meer informatie op www.cartonmover.nl.