Branding by Banding toont flexibele marketingkracht op Empack

Tijdens de Empack in Mechelen laten Bandall en Speciaaldrukkerij Max Aarts zien hoe ver de flexibiliteit van het Branding by Banding concept gaat. Met name als het gaat om uitdagingen bij taalwissels, variërende productinformatie, tracking en tracing informatie en andere variabele content op een banderol.

Het komt regelmatig voor dat merkcommunicatie leidend is bij het ontwerp en de productie van een banderol. Meer specifieke informatie over smaken, ingrediënten of zelfs taalwissels, wordt gelijktijdig met het banderolleren van het product op de banderol geprint. Het grote voordeel hiervan is dat producenten maar één banderol hoeven te maken, terwijl deze qua content toch variabel kan worden ingezet. Uniek daarbij is dat de printmogelijkheden over de gehele lengte van de banderol en op verschillende posities kunnen worden toegepast. Dat dit behoorlijke kostenbesparingen met zich meebrengt, spreekt voor zich.

Een dubbel banderol-buffersysteem op de Bandall banderolleermachine zorgt ervoor dat het gelijktijdig banderolleren én printen geen invloed heeft op continuïteit, snelheid en kwaliteit van het proces.

Meer weten? Bezoek Branding by Banding op de Empack en raak geïnspireerd door nog veel meer mogelijkheden. Ook op het gebied van e-commerce, textiel, plastics en meer. U vindt ons op stand E102, geregistreerd onder de naam Bandall Benelux BV.

Empack Mechelen 2017 – Stand E102

Kijk voor meer informatie op www.brandingbybanding.com.

DELEN