Tijdens dé verpakkingsbeurs van het jaar, Empack 2018 in Brussels Expo, is ook Bizerba weer aanwezig. Ontdek op 3 en 4 oktober 2018 de nieuwste ontwikkelingen van Bizerba op het gebied van verpakkingstechnologie op stand D022.

Industrie 4.0: slimme oplossingen voor meer succes

Productie verandert in een Smart Factory. Machines en producten zijn digitaal gekoppeld en communiceren met elkaar. In de cloud worden installaties virtueel afgebeeld en met digitale systemen verbonden. De productie kan via een smartphone of tablet worden bestuurd. Met haar slimme oplossingen draagt Bizerba nu al actief bij aan de manier waarop Industrie 4.0 vorm krijgt. Geef vorm aan uw eigen digitale weg naar succes. Van de slim in een netwerk opgenomen productieketen tot en met innovatieve diensten en businessmodellen.

Nieuwste ontwikkelingen voor de industrie

Daarnaast zal Bizerba u op Empack ook kennis laten maken met de volgende oplossingen. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van labels & consumables. Optimaal gebruik maken van de capaciteit van uw productiesystemen met BRAIN2 industrie software. Bizerba checkwegers en etiketteermachines. Bizerba afvulmachines en al haar andere technologische oplossingen voor de industrie.

Voorproefje

Wilt u alvast een voorproefje? Check dan hieronder het videofragment van de deelname van Bizerba aan Empack Utrecht eerder dit jaar.

www.bizerba.com